Danmarks største spillefilmsfestival

HYLDEST AF DEBBIE REYNOLDS

Den 1. april ville showbiz’ førstedame anno 1952, Debbie Reynolds, være fyldt 85 år. Det fejrer CPH PIX og CinemaxX med visningen af ‘Singin’ in the Rain’ på Danmarks to største biograflærreder.

'Singin' in the Rain', der har Debbie Reynolds i rollen som starletten Kathy Selden, er en af filmhistoriens mest elskede musicals, og så har den tjent til stor inspiration for utallige filmskabere og musicalstjerner verden over. Senest dette års helt store Oscar-favorit La La Land. I 'Singin' in the Rain' indser stumfilmstjernen Don Lockwood (Gene Kelly), at talefilmen er kommet for at blive. Med sin baggrund i vaudeville har han ingen problemer med at synge og danse, men det har hans faste, smukke medspiller til gengæld, skuespillerinden Lina Lamont (Jean Hagen), som ikke har en tone i livet. Og hvad gør man så? Jo, så lader man i stedet den ukendte korpige, Kathy (Debbie Reynolds), lægge stemme til den store divas billeder. I København & Aarhus den 1. april 'Singin' in the Rain' bliver vist lørdag den 1. april kl. 12.00 i både København og Aarhus i IMAX-salen i CinemaxX. Pris: 85 kr. Billetter til visningen i København. Billetter til visningen i Aarhus. Bemærk, at filmen er restaureret, u/undertekster og ikke en IMAX-film. 20170401 85