Danmarks største spillefilmsfestival

Tre Tossede TATI dage!

Jacques Tatis film er et mesterligt studie i tilværelsens absurde detalje – ikke mindst i skikkelse af den småklodsede helt, Monsieur Hulot. På tre udvalgte dage i april kan hans univers opleves på de skrå brædder, når CPH PIX i samarbejde med Eventministeriet præsenterer forestillingen ‘Tati’ i Skuespilhuset.

 

Den originale og sære filmskaber Jacques Tati blev international kendt for sin måde at skildre det underliggende vanvid i en hypermoderne verden, bl.a. med film som 'Mon Oncle' og 'Playtime', hvor den altid småklodsede Monsieur Hulot forsøger at navigere i en verden fuld af dimser, knapper og arkitektur, man let farer vild i. Med forestillingen 'Tati' har instruktør Rune David sammen med skuespillerne Mille Lehfeldt, Thomas Hwan og Anders Budde lavet en hyldest til den franske filmskaber. Med sig på scenen har de to Foley-kunstnere, som vil opføre lydeffekterne live til forestillingen og, ligesom i Tatis film, forvandle lydene fra den moderne verden til deres helt egen musik. Billetter 'Tati' kan opleves fra den 23. til 25. april på Mellemgulvet i Skuespilhuset. Læs mere om forestillingen og køb billetter her (85 kr.). Præsenteres i samarbejde med Eventministeriet. 20170423 85