Danmarks største spillefilmsfestival

Liv Sover Vild

Instr.: Catti Edfeldt, Lena Hanno Clyne | Sverige, Holland 2016 | 79 min

Når man overnatter hos en anden for første gang, kan alting virke mærkeligt og eksotisk – og en lille smule skræmmende. Også for 7-årige Liv, der skal sove hjemme hos sin nye veninde Cerisia. Hendes hjem er spændende og anderledes, med farverigt tapet og mad fra andre lande, en spøjs farmor fra Holland og en gammel hund med en bule i panden.

Da pigerne er faldet i søvn, bliver hjemmet forvandlet til et endnu mere mystisk og nu også magisk sted! Bag hver dør gemmer der sig nye skøre oplevelser. Med hjælp fra to snakkesalige grævlinger lærer den ellers forsigtige Liv, hvordan man er modig og siger fra, og så er det faktisk ganske hyggeligt - og slet ikke så skræmmende - at sove ude. Filmen er velegnet til faget dansk og lægger op til en snak om drømme, fantasi og venskab.