Danmarks største spillefilmsfestival

Presse

Presse- og branchefolk kan akkreditere sig til festivalen. Der gælder dog forskellige regler for de to akkrediteringer, som du kan læse mere om her.
Vi ser frem til at byde dig velkommen på PIX 2016.

Presse

Vi opfordrer alle journalister, der ønsker at dække festivalen, til at ansøge om en presseakkreditering.

Afhentning af presseakkrediteringer
Når du har modtaget bekræftelsen, kan du hente dit akkrediteringsbevis i vores informationsstand i Cinemateket i Gothersgade fra 27. oktober til 9. november i tidsrummet 11:30 – 18:00. Adresse: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.

Bemærk – Begrænset adgang
En presseakkreditering giver kun adgang til festivalens ordinære filmvisninger (alle visninger op til 85 kr). Der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til forestillingerne.

Ønskes der adgang til særarrangementer og events, skal man søge om dette via press@cphpix.dk med oplysninger om den påtænkte dækning af begivenheden.

Yderligere spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedrørende pressedækning, interviews af festivalens gæster etc., er du velkommen til at kontakte press@cphpix.dk.

Bemærk at medietilknytning skal kunne dokumenteres, og festivalen afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund. Du kan ansøge om en presseakkreditering fra onsdag den 3. oktober 2016 her.

Pressebilleder
Pressebilleder til filmene kan downloades her.

Branche

Repræsentanter fra branchen kan købe en akkreditering til festivalen for 950 kr. Branchetilknytning skal kunne dokumenteres, og festivalen afgør om, der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund.

En brancheakkreditering koster 950 kr. og festivalen forbeholder sig ret til at godkende branchetilknytningen. Køb din brancheakkreditering her.

Bemærk – Begrænset adgang
En brancheakkreditering giver kun adgang til festivalens ordinære filmvisninger (alle visninger op til 85 kr.). Der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til forestillingerne.

Yderligere spørgsmål
Hvis du har spørgsmål vedrørende brancheaktiviteter og akkrediteringer er du velkommen til at kontakte industry@cphpix.dk.

Afhentning af brancheakkrediteringer
Først når du har modtaget bekræftelsen kan du hente dit akkrediteringsbevis i vores informationsstand i Cinemateket i Gothersgade fra den 27. oktober til 9. november. Informationsstandens åbningstider er 11:30 – 18:00. Adresse: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København K.